Maktmissbruk/LSS

75

Bör "FRA-lagen" skrotas där denna lag 2008 mötte stort motstånd.

80

bör regeringsförklaringen från 2019 godkännas där ett förbud av oregistrerade kontokort till mobiltelefoner samt där man vill att samtalsinformation lagras upp till 6 månader lagstadgas.

90

Ska alla sociala mediekanal som Facebook, Twitter mm förvägras censurera det fria skrivna ordet på sina kanaler undantaget kränkande personangrepp mot enskilda personer eller organisation.

Ska regeringen kunna få möjlighet att plundra pensionsfonderna på medel som är specifikt avsatta till pensioner i dessa pensionsfonder likt på det sätt denna artikel tar upp där AP-fonderna kan komma att säljas, dörren riskerar att öppnas för klåfingriga politiker,  den varningen kommer från de statliga pensionsfonderna om det nya pensionsförslaget går igenom.

http://mobil.andersleander.bloggplatsen.se/2015/10/27/11205378-regeringen-vill-ha-mojlighet-att-plundra-pensionsfonderna-pa-400-miljarder/

Ska regeringen kunna få möjlighet att plundra pensionsfonderna på medel som är specifikt avsatta till pensioner i dessa pensionsfonder.

169

Ska assistansreformen från runt 1994 säkras upp så alla med behov av LLS ska tryggt kunna få den assistans de behöver för att kunna leva ett tryggt och värdigt liv i Sverige.

Bör politiker ha rätt till lyxboenden för miljoner i samband med tjänsteresor.

https://www.expressen.se/nyheter/sd-toppens-fru-var-ledig-samtidigt-som-lyxresorna/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=facebook&social=fb

Bör politiker ha rätt till lyxboenden för miljoner i samband med tjänsteresor på skattebetalarnas bekostnad.

323

Bör en "Riksdagsledamot" som bevisligen ertappas med lögner per automatik avsättas, där detta naturligtvis även bör gälla Statsministern.