Sverige/Nationsdrift

269

Bör Sverige mer drivas som ett Aktiebolag där Aktieägarna är medborgarna och företagsledningen är regeringen med en årlig redovisande årsstämma hur det går för Sverige.

REINFELDTS JULHÄLSNING7

Fredrik Reinfeldt i nytt spektakulärt uttalande.

Reinfeldt: Sverige tillhör invandrarna – inte svenskarnaPublicerad 24 december 2014 kl 18.58

POLITIK. Moderaternas avgående partiledare Fredrik Reinfeldt bröt tystnaden och gjorde inför julaftonen ett nytt vänsterpolitiskt uttalande apropå det kommande nyvalet. Den före detta statsministern hävdar nu att Sveriges gränser är påhittade och att Sverige tillhör de invandrare som kommer hit – inte svenskarna.


https://www.tv4.se/nyheterna/klipp/reinfeldt-ett-v%C3%A4gval-vilket-land-sverige-ska-vara-3034687 h

Tillhör Sverige Svenskarna och de Svenska medborgarna.

305

Bör vi "Investera brett i hela landet inte bara i storstäderna".

309

Ska "Statliga företag skall tvingas anställa egen personal som kan säkerställa att känslig information stannar i Sverige", där dessa arbeten och tjänster inte skall vara möjligt att kunna hamna i utlandet.

310

Ska vi "Sluta privatisera statliga företag som drar in miljarder till statskassan".

311

Bör vi i Sverige "Starta nya statliga bolag som tar ansvar för hela landet igen" som tex posten gjorde tidigare, som det är nu riskerar snart norrlänningar att få hämta posten sin i Uppsala.

313

Är det så att "Staten har i grunden alla pengar som behövs för en positiv samhällsutveckling" de måste bara använda dessa medel smartare och bättre och lätta på handbromsen genom att sänka skatterna samtidigt som staten tänker samhällssmart.

314

Är det dags att bygga det nya moderna folkhemmet, denna gång där medborgarna har ett politiskt stort inflytande hur detta nya moderna folkhem ska utformas för medborgarnas bästa.